Dostop do te strani in njeno uporabo zagotavlja podjetje Mesec d.o.o. , Ljubljana, pod naslednjimi pogoji:1. Splošno
Vse informacije, podobe in gradniki, vsebovani na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. 
Samo s pisnim dovoljenjem Mesec d.o.o. so lahko reproducirani izključno v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden Mesec d.o.o., MESEC sistemi (kopiranje, reprodukcija, objava, download, prenos ...). AQUA KRISTAL(R) je registrirana blagovna znamka.

2. Omejitev odgovornosti
Vsebina strani je informativnega značaja, zato Mesec d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe spletne strani ali  informacij na spletnih straneh.
Podjetje Mesec d.o.o. bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Mesec d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega obvestila.
Spletne strani vsebujejo tudi povezave do spletnih strani drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino.
Mesec d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno občasno nedelovanje spletne strani.

3. Pravila uporabe forumov:
Z objavo informacij ali uporabo forumov,  ki so vam na voljo na tem spletnem mestu ali prek njega, soglašate, da ne boste vanje prenesli, na njih objavili ali drugače distribuirali ali omogočili distribucijo vsakršnih vsebin (vključno z besedilom, povezavami, programi, slikami, zvoki, podatki ali drugimi informacijami, ki:
- so nezakonite, grozeče, žaljive, nadlegovalne, obrekljive, goljufive, posegajoče v zasebnost drugih, kaznive, vsebujejo grafične opise ali pripovedi o spolnih dejanjih (vključno s spolno obarvanim jezikom nasilne ali grozeče narave, usmerjenim proti drugemu posamezniku ali skupini posameznikov, vendar ne omejeno na to);
- napravijo za svojo žrtev, trpinčijo, ponižujejo ali zastrašujejo posameznika ali skupino posameznikov na podlagi njegove/njihove vere, spola, spolne usmerjenosti, rase, narodnosti, starosti in invalidnosti; 
- kršijo kakršen koli patent, blagovno znamko, poslovno skrivnost, avtorsko pravico, pravice objavljanja ali druge lastniške pravice katere koli osebe; 
- predstavljajo nepooblaščeno ali nezahtevno oglaševanje, nezaželeno množično e-pošto (spam), verižna pisma ali kakršno koli drugo obliko nepooblaščenega napeljevanja k nakupu ter kakršno koli obliko loterije in iger na srečo; 
- vsebujejo programske viruse ali kakršno koli drugo računalniško kodo, datoteke ali programe, ki so bili razviti ali namenjeni za prekinitev, poškodovanje ali nepooblaščen dostop do kakršnihkoli podatkov ali drugih informacij katere koli tretje osebe.

Soglašate tudi, da ne boste spravljali ali zbirali informacij o uporabnikih ali članih tega spletnega mesta ali takih informacij uporabljali za pošiljanja ali omogočanja pošiljanja nezaželene množične elektronske pošte ali povezav. Odgovorni ste samo za vsebino svojih sporočil in strinjate se, da boste ohranili spoštljiv odnos do administratorja in ostalih uporabnikov tega foruma. V primeru kakršne koli pritožbe na vaše nespoštljivo obnašanje, si pridržujemo pravico razkriti podatke, ki jih imamo o vas.

Na splošno ne preverjamo vnaprej, spremljamo ali urejamo vsebine, ki jo objavljajo uporabniki tega foruma. Kljub temu pa si pridružujemo pravico, da po svoji izključni presoji odstranimo vso vsebino, ki po naši presoji ni v skladu s pravili obnašanja uporabnikov ali je drugače škodljiva, sporna ali nenatančna. Vendar ne prevzemamo odgovornost za kakršne koli neuspehe ali zamude pri odstranjevanju take vsebine. Če opazite kakršno koli sporočilo, ki je sporno, potem o tem obvestite administratorja foruma po elektronski pošti.

Mesec d.o.o.
Stegne 7, SI-1000 Ljubljana
e-pošta: info@mesec.si

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Izdelek je dodan na seznam želja