MESEC d.o.o. – specialisti za vodo

Podjetje MESEC d.o.o. je specializirano in vodilno slovensko podjetje na področju filtriranja, mehčanja in čiščenja pitne vode. Naša osnovna prednost je stalno izpopolnjevanje in izkušnje, ki nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov kot tudi lastne rešitve.

Zaradi dobrega znanja o vodi, vodnih filtrih in mehčanju vode ter zaradi dobrih poslovnih partnerjev, kupcem nudimo celovite rešitve, prilagojene njihovim željam in potrebam. Uporabnikom zagotavljamo celovito podporo, svetovanje pri izbiri sistemov in naprav ter celovito ponudbo vzdrževanja vseh vrst sistemov in opreme za filtriranje vode, mehčanje vode, UV dezinfekcijo vode, sistemov reverzne osmoze…Prodajni program: MESEC sistemi – filtriranje vode, mehčanje vode, čiščenje pitne vode. UV dezinfekcija vode. AquaDos dozirna tehnika, dozirni sistemi, elektromagnetne dozirne črpalke, peristaltične črpalke. EVERBLUE profesionalna industrijska filtracija, industrijski filtri za vodo. FIP termoplastični ventili in montažni material. Filtri in sredstva za zaščito in čiščenje ogrevalnih sistemov. Sistemi za učinkovito rabo deževnice, filtri za deževnico, črpalke za deževnico.

Zavezanost h kvaliteti – ISO 9001

V podjetju Mesec d.o.o. želimo ostati dolgoročni in zanesljivi dobavitelj izdelkov in sistemov za filtriranje, mehčanje, UV dezinfekcijo, čiščenje in obdelavo vode. Našim odjemalcem, trgovinam, inštalaterjem, projektantom, upravljavcem sistemov za oskrbo s (pitno) vodo in končnim komercialnim in gospodinjskim uporabnikom, želimo ponujati in dobavljati kakovostne izdelke in sisteme, ki dosegajo ali presegajo njihova pričakovanja, hkrati pa so skladni z veljavnimi tehničnimi standardi in regulativami.

Poleg tega jim želimo nuditi odlično strokovno podporo pri izbiri najprimernejših izdelkov in sistemov ter storitve vzdrževanja in servisiranja.

Za uresničevanje te vizije smo vzpostavili sistem vodenja kakovosti ISO 9001:2015, ki ga tudi vzdržujemo.

Izkaznica podjetja

Polno ime: MESEC, trgovina, storitve, inženiring, d.o.o.

Skrajšano ime: MESEC d.o.o.

Naslov: Stegne 7, SI-1000 Ljubljana

Telefon (centrala): 059 077 090

Modra številka: 080 35 39

E-pošta: info@mesec.si

Internet: www.mesec.si

e-trgovina: https://e-trgovina.mesec.si

b2b portal za poslovne partnerje: http://b2b.mesec.si

Matična številka: 2235331

ID za DDV: SI71864423

Davčni zavezanec: DA

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Izdelek je dodan na seznam želja